Financiƫle dienstverlening

KBK verzorgt de volledige administratie

KBK Administratie en Advies is een full service administratiekantoor. Wij ondersteunen en adviseren jou graag op het gebied van:

 • Boekhouding
  Wij helpen je bij het opzetten van de volledige administratie, het boeken van jouw administratie, het uitvoeren van een eindcontrole vóór de belastingaangifte of fungeren als hulplijn bij boekhoudvragen. Jij bepaalt zelf wat je aan ons uitbesteedt. 
 • Financiële rapportages
  Wij stellen de financiële jaarrekening en kwartaalrapportages van jouw bedrijf op, geven uitgebreide uitleg over de bedrijfsresultaten en geven financieel advies op basis van de jaarcijfers.
 • Fiscale aangiften
  Wij verzorgen de volgende belastingaangiften: omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting.
 • Loonadministratie
  Wij nemen de volledige loonadministratie uit handen. Denk aan het opstellen van salarisstroken, het opstellen en versturen van de belastingaangifte voor loonheffing en de boekhoudkundige verwerking.
 • Overige advisering
  In het verlengde van bovengenoemde diensten, kunnen wij je ook adviseren bij een financieringsaanvraag, het opstellen van een ondernemersplan en het begeleiden van startende ondernemers.
"Inmiddels ben ik al meer dan 5 jaar zeer tevreden over de werkwijze van KBK Administratie. Vragen worden snel beantwoord en ik ontvang goede tips. Kortom een fijne partner om mee samen te werken."
A. Roelfsema (Scriptoy)
Misverstanden over nieuwe VAR

De Belastingdienst neemt zorgen van zzp-ers serieus en wil graag misverstanden ophelderen. DBA is pas begin deze maand door d ...

Lees verder
Twitter Status

Voorlopig nog geen handhaving wet DBA! https://t.co/BE1smlqLif

Volg ons op Twitter

https://t.co/k0O8yZgP8S

Volg ons op Twitter

Gastouder is IB-ondernemer - Accountancy vanmorgen https://t.co/hRWD9utVhm

Volg ons op Twitter

Mogelijk nog lang onzekerheid voor ZZP' ers. https://t.co/vR58qlkwVb

Volg ons op Twitter

Belastingdienst richt campagne op startende ondernemers! KBK Administratie en Advies heeft ook veel ervaring met... https://t.co/RMizpvcfuZ

Volg ons op Twitter

Belastingdienst: Storing bij verwerking aanmeldingen startende ondernemers - Accountancy vanmorgen https://t.co/TSVFRAgCrf

Volg ons op Twitter

Wij bieden hulp op beide gebieden! Onlangs gestart met een leuk traject voor starterscoaching. Meer weten, bel... https://t.co/HcMcU897cw

Volg ons op Twitter

Goed nieuws voor ondernemers! https://t.co/ArvcKG2V19

Volg ons op Twitter

https://t.co/uDrkvmGyyZ

Volg ons op Twitter

Particulieren kunnen in 2017 nog steeds BTW terugvragen op aankoop en installatie zonnepanelen! https://t.co/cbx5rE7FKN

Volg ons op Twitter